Rapid Transformational Therapy

Jezelf bevrijden van patronen

Negatieve patronen doorbreken

Die eindeloze gedragspatronen waar we steeds in rondcirkelen bepalen vanuit ons onderbewustzijn hoe we ons gedragen en daarmee hoe ons leven eruit ziet. Vaak zijn het patronen waar we, meestal zonder blijvend resultaat, vanaf proberen te komen, omdat we weten dat ze ons op de lange termijn geen rust en voldoening brengen. Maar als we dat weten, hoe komt het dan dat die patronen zo ontzettend hardnekkig zijn? Waarom lukt het maar niet om het anders te doen? Wat is dat obstakel waar we steeds maar weer tegenaan lopen?

Het antwoord is niet zo makkelijk te vinden want onszelf confronteren met de moeilijke dingen in ons leven, doen we van nature liever niet. Totdat je op een punt komt dat je eindelijk beseft dat het niet de omstandigheden zijn die moeten veranderen, maar JIJ zelf!

Nothing is impossible, the word itself says I’m possible.

Audrey Hepburn

Wat is RTT

Rapid Transformational Therapy® (RTT®) is de meermaals bekroonde therapiemethode van Marisa Peer met lovende  kritieken vanwege het vermogen om diepgaande, langetermijnresultaten te bereiken.

Door de unieke gelaagdheid van de meest effectieve onderdelen van hypnotherapie, psychotherapie, NLP, CGT en neurowetenschappelijke principes, slaagt RTT® daar waar andere therapieën moeite hebben om doorbraken te creëren.

Waarom RTT

RTT® ontdekt snel de oorzaak van het probleem, waardoor mensen zich kunnen bevrijden van de presenterende symptomen. Wat RTT® doet, is tot de wortel komen van overtuigingen waarvan je je misschien niet eens dagelijks bewust bent, maar die je wel degelijk beperken. Ze liggen opgeslagen in je onderbewustzijn. Het onderbewustzijn kun je zien als een kluis waar waarnemingen worden opgeslagen die wél hebben plaatsgevonden maar waar de persoon niet bewust over na heeft gedacht. Daarom kun je met je bewuste brein de oorzaak dus niet achterhalen en ligt hij ook vaak ergens anders dan je verwacht.

Als RTT® therapeut help ik je negatieve patronen te doorbreken door in je onderbewuste de oorzaak te achterhalen en je brein opnieuw te bedraden met nieuwe, ondersteunende overtuigingen die je helpen op een positieve, krachtige manier vooruit te komen. Hierdoor ervaar je snel blijvende verandering.

First you make your beliefs and then your beliefs make you.

Hypnose

Hypnose is niet meer of minder dan een vorm van diepe ontspanning en gerichte focus. De kritische mind wordt tijdelijk omzeilt, zodat je makkelijker toegang krijgt tot je onderbewustzijn waar waarnemingen worden opgeslagen die wél hebben plaatsgevonden maar waar je niet bewust over na hebt gedacht. De hypnotische toestand stelt je in staat om meer open te staan voor antwoorden van binnenuit en suggesties op te nemen die goed zijn voor je fysieke en mentale gezondheid.

Uit onderzoek blijk dat meer dan 85% van de mensen positief zal reageren op hypnotherapie. Waar andere interventies niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd, kan hypnotherapie bijzonder succesvol zijn. Hypnotherapie is zeer kosteneffectief omdat het resultaat voor de klant vaak relatief snel wordt bereikt.

Ben jij klaar voor verandering?

Het loslaten van vaste patronen die je niet langer dienen en het helen van oude wonden, is de bron van kracht om te gaan stáán in de wereld, op je eigen wijze, te midden van alles en iedereen.

Ben jij klaar om de deksel van de beerput te gooien, te gaan graven en het monster in de bek te kijken?