RTT-HYPNOTHERAPIE

Jezelf bevrijden van patronen

HYPNOTHERAPIE

Hypnotherapie wordt beschouwd als een vorm van complementaire en alternatieve geneeskunde waarin de menselijke geest wordt gebruikt om te helpen met het oplossen van een verscheidenheid aan problemen waaronder fobieën, angsten, stress, slaapstoornissen, depressie, posttraumatische angst, rouw en verlies e.d. Hypnotherapie kan ook worden gebruikt om te helpen bij pijnbestrijding en om negatieve gewoonten te overwinnen, zoals roken of te veel eten.

Uit onderzoek blijk dat meer dan 85 procent van de mensen positief zal reageren op hypnotherapie. Waar andere interventies niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd, kan hypnotherapie bijzonder succesvol zijn. Hypnotherapie is ook zeer kosteneffectief omdat het resultaat voor de klant vaak relatief snel wordt bereikt.

We cannot solve our problems with the same level of thinking that created them.

Albert Einstein

RAPID TRANSFORMATIONAL THERAPY (RTT).

Wat is RTT?

Rapid Transformational Therapy® (RTT®) wordt gezien als een vorm van hypnotherapie maar het is meer dan dat. Het is een combinatie van meest effectieve onderdelen van hypnotherapie, psychotherapie, NLP, cognitieve gedragstherapie en neurowetenschappelijke principes. Deze meermaals bekroonde therapiemethode van Marisa Peer krijgt lovende kritieken vanwege het vermogen om diepgaande, langetermijnresultaten te bereiken.

RTT® slaagt daar waar andere therapieën moeite hebben om doorbraken te creëren. RTT® ontdekt snel de oorzaak van het probleem waardoor mensen zich kunnen bevrijden van de presenterende symptomen.

Wil je nog meer weten over deze relatief jonge maar revolutionaire methode klik hier

Wat doet RTT?

RTT® verwijdert de ongezonde, destructieve overtuigingen, patronen en gedragingen die je tegenhouden. De oorzaak wordt duidelijk en in een volwassen, realistisch perspectief geplaatst. Door je brein vervolgens te bedraden met nieuwe, ondersteunende overtuigingen die je helpen op een positieve, krachtige manier vooruit te komen, ervaar je snel verandering.

RTT is ontworpen om je te helpen je verleden te helen en ruimte te creëren voor je ware zelf om naar boven te komen.

Nothing is impossible, the word itself says I’m possible.

Audrey Hepburn

RTT en hypnose

Bij RTT wordt hypnose als therapeutisch middel ingezet. Hypnose maakt gebruik van geleide ontspanning, intense concentratie en gerichte aandacht. De hypnotische toestand stelt je in staat om meer open te staan voor antwoorden van binnenuit en suggesties op te nemen die goed zijn voor je fysieke en mentale gezondheid waarbij je altijd de controle over jezelf behoudt.

Hypnose in RTT is dus het natuurlijke, mentale en fysiologische proces van het inzetten van onze mind voor persoonlijke groei; dat is jouw super power!

Voor wie is RTT geschikt?

RTT-Hypnotherapie is NIET een of ander wondermiddel. Het vereist dat jij 100% toegewijd bent aan verandering en bereid bent om de inspanning te leveren om die verandering te realiseren.

Zowel je motivatieniveau en je commitment als de mate van verstandhouding tussen jou en mij, beïnvloeden en versnellen je resultaten. Als we een ontdekgesprek hebben, nodig ik je daarom uit om echt te voelen of je met mij wilt werken en ik zal hetzelfde doen.

Als je door iemand anders wordt gestuurd of als je negatieve gedrag je nog te veel oplevert, ben je nog niet klaar voor deze methode.

Before you heal someone, ask him if he is willing to give up the things that make him sick.

Hippocrates

RTT-ACCREDITATIE WERELDWIJD

Omdat RTT nog een relatief jonge therapievorm is en pas sinds een paar jaar actief wordt toegepast in Nederland, is het helaas nog niet geaccrediteerd door de Nederlandse zorgverzekeraars. Alleen bij therapeuten die aangesloten zijn bij en voldoen aan de specifieke eisen van de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH), wordt RTT deels vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent. RTT is als therapie wel geaccrediteerd in landen als de US, de UK en Australië.