Aanpak

Jezelf bevrijden van patronen

Op maat gemaakt

“Iedereen is uniek wordt er gezegd, wetenschappelijk is dat ook bewezen.
Iedereen heeft een persoonlijk proces om van fysieke en mentale wonden te genezen.
(gedeelte uit een gedicht van Loes Tuk)

Daarom is RTT ‘bespoke’ zoals Marisa Peer het uitlegt. Dat wil zeggen dat de inhoud van het traject, net als een maatpak, helemaal speciaal voor jou ontworpen is. Door middel van de zeer uitgebreide intake is alles volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. De verschillende elementen, zoals de sessie en de audio, zijn dus alléén op jou van toepassing. Dat maakt het zo ontzettend krachtig. Hieronder zie je uit welke elementen een traject bestaat.

A sense of freedom

Als je nog nooit eerder een vorm van hypnose hebt ervaren, zou ik het helemaal niet gek vinden als je dat best een beetje spannend vindt. Misschien vind je het daarom fijn om eerst eens even te ervaren hoe dat allemaal in zijn werk gaat.

Terwijl je lekker onderuit zakt in mijn ‘opa stoel’, hoef je alleen maar te luisteren naar mijn stem. Je laat alles los wat jou niet helpt. Je krijgt toegang tot de enorme kluis van je onderbewuste waar alle oplossingen liggen opgeslagen. Je weet automatisch wat voor jou de beste is. Dan neem ik je mee op een reis naar momenten in je leven waarin jij je gelukkig en sterk voelde. Al die positieve bronnen neem je dan weer mee naar het nu. Als je weer je ogen open doet, voel je je positief en krachtig. Je emmer is leeg en je batterij is weer vol. 

€ 85,- voor een uur

break free odyssee

Met het traject zoals in de afbeelding bovenaan de pagina  beschreven, krijg je inzicht in de oorzaak van je issue. Je ziet hoe een aantal gebeurtenissen in het verleden ervoor gezorgd hebben dat je doet wat je nu doet. In de sessie en met behulp van de audio zet je daar andere, positieve gedragingen voor in de plaats.

Daarna is het tijd om met de inzichten aan de slag te gaan en jezelf als het ware te ‘betrappen’ op oud gedrag. Daarvoor is de coaching sessie. Nu het onbewuste bewust is geworden, heb je de keuzevrijheid gekregen om het anders te doen. Zoals je weet vereist dit wel, net als met alle nieuwe dingen die je leert, een stuk bewustzijn, inzet en oefening.

V.a. € 425,- (minimaal 5 contacturen per traject)

Your task is not to seek for love but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.

Rumi

free as a bird

Het gaat hier niet alleen om het stoppen met het gedrag waar je zo aan gewend bent geraakt maar ook, of misschien wel juist, om het creëren van een nieuw leven. Via een innerlijke ontdekkingsreis begint een omvangrijke en diepgaande transformatie. Dit is een intens, uniek en integraal proces van verandering in iemands opvattingen, waarden, gevoelens, doelen, vaardigheden en rollen. Dit lijdt tot een andere, nieuwe manier van leven; een bevredigend, hoopvol en zinvol leven inclusief compassie voor en erkenning van je beperkingen en tekortkomingen.

Daar komen natuurlijk meerdere coaching sessies, RTT sessies en/of andere vormen van hypnotherapie bij kijken. Gaandeweg bekijken we steeds wat de meest effectieve volgende stap is in jouw proces. Dit is maatwerk pur sang!

V.a. € 85,- per uur

Do not try to fix whatever comes into your life. Fix yourself in such a way that whatever comes, you will be fine.

Sadhguru

free & connected

Wat belangrijk is om te onthouden over de wereld, is dat het stroomt en verandert, uitzet en samentrekt, geeft en neemt, en van nature enigszins onbetrouwbaar is. Niemand is vrijgesteld van de wendingen van het lot, die op elk moment de bezittingen, situaties en mensen van wie we houden kunnen wegnemen. Veerkracht is het vermogen om terug te veren, sterker en standvastiger dan ooit.

Met deze online cursus en de 10 bijbehorende groepssessies vergroot je je veerkracht. Veerkracht is geen karaktereigenschap maar een vaardigheid die je kunt ontwikkelen. Op basis van jouw persoonlijke bronnen, maak je een plan wat je kunt inzetten in tijden van onrust en tegenslag en waar je de rest van je leven op kunt bouwen, letterlijk en figuurlijk.

Laat je e-mailadres achter als je interesse hebt.

Geef een geldig e-mailadres op.

Het leven is als een trein die tegen een berg op gaat; je kunt de hele dag naar links kijken en dan zie je de rotsen of je kijkt naar rechts en dan zie je het uitzicht.

-oud-leerling Niels naar aanleiding van het vroegtijdig overlijden van zijn vader (Juli 2020)

Ben jij klaar voor verandering?

Het loslaten van vaste patronen die je niet langer dienen en het helen van oude wonden, is de bron van kracht om te gaan stáán in de wereld, op je eigen wijze, te midden van alles en iedereen.

Ben jij klaar om de deksel van de beerput te gooien, te gaan graven en het monster in de bek te kijken?